De vackra minnena.De vackra minnena skar som en kniv rakt igenom hennes hjärta. Smärtorna greppade tag om hjärtat, sändes upp till bröstet och vidare upp genom halsen, som fick svårt att andas. Det kändes som om strupen ströps av svaljet. Vattnet i munnen gav inte längre en uppfriskande eftersmak, utan snarare en avsmak av blod. Det kunde inte ta sig ner i den sugrörssmala halsen. Klumpen blev bara större och större, likt ett klibbigt spagettinystan som blev kvarliggandes i struphuvudet. Hon lät tårarna rinna längs med kinderna, fastän hon inte ville. Trots att hon sade nej inom sig vägrade hennes kropp att lyssna på henne. Han smekte henne längs med midjan och ner över jeansen. Hennes små hår på ryggen reste sig diskret. Hon svankade och ville bara att det var igår. Nu möttes hon av hans fuktiga och mjuka läppar som kom långsamt emot hennes. Hon rörde knappt munnen utan lät honom ta den till sig och använda den som han ville. Det var när tungor möttes som hon inte kunde fortsätta. Hela hennes kropp darrade och allt kändes så perfekt, men hennes förnuft sade nej. Han viskade: ”Snälla, bara en puss till.” Hon vände sig om och började att gråta allt häftigare. Aldrig skulle hon någonsin tillfredställa honom för hans egen njutning. Aldrig skulle hon låta honom få komma i närheten av henne bara för hennes skönhet. Aldrig skulle han få förödmjuka henne så här mer. Han kramade henne hårt och fortsatte prata. Han berättade för henne hur stark hon var och att allt kommer att ordna sig. Hon skakade på huvudet och öppnade munnen och utbrast förvirrat: ”Du säger att du förstår mig, men ändå gör du så här mot mig. Jag förstår inte!” Sedan tänkte hon: ”Han kommer aldrig att förstå, aldrig.” Hon skulle aldrig vakna upp vetandes vad hon ska tror på eller om han någonsin vetat vem hon är. Han säger att hon behöver frid när hon börjar gråta. Vad ska hon göra när den som fått henne att börja gråta är den enda som kan få henne att sluta? Han lovade henne att han aldrig skulle såra henne. Aldrig är ett löfte och hon behövde aldrig en lögn.
De vackra minnena passerade förbi snabbare än hon kunde ana. Vart de stannade minns hon inte. Dock minns hon att hon fortfarande älskade honom.


Kommentarer
Postat av: Stephanie

Färdigtentad nu? Om du redan gjort den så tror jag att det gick strålande..Såg bilder på dig från en Marie A fest i en söt flickas blogg, så underbart snygg du var!!

2008-08-24 @ 22:11:02
URL: http://dummieanddephie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0