fantastico

allt e fantastiskt. fuengirola e supermysigt. alla gator och torg gor att man kanner sig som en liten señiorita. med citrostrad over huvudet och trubadurer i hornen. annas takterrass e min favorit. vi ska bara inreda den med lite o o palmer, flamingos och stra-parasoll med miss coconut som serverar sangria. . och tahiti-drinkarna. festen e galen o ibland undrar man om spanjakerna inte far nog av glitter. haha anyway marbella o pureto sjukt kul fest (otippat va!). ja men ja allt e som det ska. sitter pa internet cafe nu innan jag ska hemma o laga middag till tjejerna. sa har har vi det fantastico och vi saknar er alla! bilderna kommer upp nar vi e hemma igen. bestio!


birkin make up


just gimme some sunshine

så här vill jag ha det. just det längtar lite till förvanligen... bonne nuit!

image209
Gainsbourg och Birkin

cool katt

idag vill jag bara gå runt i givenchy kryddat med lite fendi och vara en cool katt!

image207

mina damer

tack för en grym kväll! tjusigt synkat. efter en fin start hos anna, bar det av till spymlan, china och neu. vi tackar! här står alla katterna på rad.

image187

sov så sött!den gröna drömmen

fortfarande bakis och whisky-rösten står sig. skulle egentligen bara vilja glida runt i marc by marc jacobs höstkollektion, men efter den gröna uppenbarelsen från marni vill jag bara ha den. och svart latex. men inte idag så ni får nöja er med en grön skönhet. sov sött, ses imorgon!


 

image186

 

 


Tennisveckan i alla ära..

... men tacka vet jag Torekov Trophy. Efter ett spontant infall av Saurabh i söndags eftermiddag befinner vi (jag, Emma, Karolina, Salvatore och Saurabh) oss snart i en och samma panikhyrda bil på väg ner till Skåne. Här är det inte tennis som lockar utan pingis. What more? Om man ska få slut på kucklandet i bilen så är tipset som chaffis att köra drive-thrue på första bästa Donken längs med E4:an. Say no more. Det rullar det på rätt bra, men efter en timmes stillastånde väntandes i ösregn vid Vättern börjar vi äntligen se ljuset i tunneln. Väl framme i Torekov väntar en skönt uppstyrd BBQ hos Henrik. Därefter våldgästar jag och min kära vän Caroline restaurang Svenssons nere i byn och vidare hennes gäststuga. De andra brudarna festar vidare i Båstad natten till ända... Följande dag är tisdag, the grand final! Dagen startar upp med en grym buffé som fortlöper i "Berns-anda" dvs sol, vin och grym musik. Då vi missat att våra namn blivit uppropade är vi nu officiellt ute ur leken. What to do förutom snacka skit och sola vidare? Snart går ryktet om att det bjuds på massage och make; vilket vi tycker låter som en utomordentlig idé efter de tunga timmarna i solen. Så vi slinker in. I väntan på vår tur med ett par glas innanför västen, pingisracket och boll inom synhåll, börjar det kittla i fingrarna... Okej va fan! Vi gejmar lite vet jag. Det hela slutar med ett uppslukat pingis-gäng, sisådär två timmar för sent. Men men nu vet vi bättre, nästa år missar vi garanterar inte våra namn. By the way är Emma grym! Jag menar jag gillar kvinnor som sannar sina ord. Lite ompiffning och vi är som gjorda för middagen. Hemskt trevligt. Dryga 20 pers runt vårt lätt skönaste bord. Skål och därmed är traditionen satt! Tack för trevligt sällskap och underhållning på hög nivå! Nu får bilderna tala för sig själva.

Dag 1.

image155
driver ono

image159
salvatore o saurabh


image158
karro o emma mys

image161
haalla

Dag 2
image162
min gula kjol fick vara med igen

image163
carro lookin good

image165
itzhit we're goin upflow

image164
ooh

image166
we're doin just fine...

image167
mini-pingisen

image168
karro

image169
i could do you

image170
charlie i hett game

image171
det går bra nu

image172
champion champion

image173
saurabhs förkärlek

image174
pocahontas style


image176
karro o kalle (anders andreas jäjä)

image177
carro & johan

image178
stefan, charlie

image180
em jag & elin

image181
em & jag

image182
fortfarande sansat

image175
innan stormen bröt ut

image183
god natt


oj då

befann mig tydligen på neu igår med minibratsen. porrigt värre. och carro var tog du vägen? vill minnas att jag var irriterad på dig igår, kanske inte så konstigt med tanke på att vi var bägge riktigt disträa. i love u anyway, och nu har man taksamt ont i foten. puss

image152
jag o victor

puss hej o god natt

då sitter man här som vanligt med sina glassar och hoplessly in love. fan jag hatar det här. jag visste att han inte var ute ikväll. ni vet den där känslan man bara har. det ryser liksom inte till i kroppen när man kliver in på ett ställe. så istället drack jag ondödigt mycket vin. men hur som helst kan ni ka ni ta er med alla era killar. jag undar: "e ni ens kära? va?" okej, jag vet ska inte dömma men jag kan bara inte låta bli att tvivla lite... jag älskar er, men ibland undrar jag om det e på riktigt?!? e ni verkligen uppriktiga mot er själva? okej fine jag lägger ner... jag vet iaf att jag skulle aldrig kunna göra det mot någon. e jag konstig? aja folk tyckte tydligen att jag hade en väldigt fin klänning på mig ikväll så jag är nöjd. hela fem trevliga kommentarer på oberoende ställen, thank god for that puss hej o god natt

batik

alltså det är så mycket som bara sitter inne i huvudet. så ligger det där, börjar damma och, och framför allt nöter på en - så att man blir galen! livsfarligt att hålla tusen saker i huvudet. man måste helt enkelt skriva ner dem. larvigt nog får jag för mig att det är bra "hjärngympa" att hålla allt i minnet. anyway, har jag börjat med lite listor igen; vilket är smått ångestladdat (gymnasietiden, då jag gjorde helt extrema plugglistor med mat-, dusch- och tv-pauser etc). hur ser mina listor ut nu? förutom stående "needing-list" (shopping-listan)? exempelvis gjorde jag igår en "låna-ut-lista". så nu har jag full koll på alla saker ni lånar från mig. böckerna i min bokhylla tycks ryka varje gång jag har någon hemma. skratt, men det e kul. får mig att inse att jag måste läsa mer. så denna vecka har jag läst två böcker. "fans" av fredrik strage. där jag fann evert taubes stalker intressantast (kan man säga så? mest intressant kanske, tror på bägge). sedan "min stora kärlek" av sarah dunn. två sidor som var intressanta. kärlek är svårt. sånt jag grubblar mycket på, eller känslor. genuitet. detta gav mig något:

"Jag vill inte låta cynisk, men jag kan inte hjälpa det. Man faller för en person för att ens undermedvetna gillar något i deras undermedvetna, och det är först långt senare som man upptäcker att det där som ens undermedvetna gillade var det faktum att personen i fråga är som gjord för att såra en på exakt det sätt man fruktar mest" s. 164

Sedan är ni som känner mig kanske bekanta med mina förkänningar, initutioner, verklighetsdrömmar och kallade vad ni vill..

"Jag fascineras alltid av tjejer som bara vet med sig, tjejer som äger den där jordnära, kvinnliga visdomen som trotsar allt förnuft och rationellt tänkande. De instinkter jag en gång kan ha haft togs ur mig för länge sedan, och jag är rädd att jag får nöja mig med ett system som krånglar." s.190

what more? batik! trott på det ett bra tag. t-shirts i alla ära, men vore det inte lite upfriskande med en sidenbatikblus? instoppad i kanske en midjehög kortkort-kjol! mm me likie, borde göra en! sen platta (jätteplatta) fyrkantiga och rektangulära väskor. i know sagt det ett år, men skriver ner nu. (ledsen att ni får känna av min list-mani). och just det grönt. grönt är färgen. bara sista notis. tack.

gårdagens inspiration:
image150

så vill jag tacka alla älsklingar för en underbar sommarkväll.

image149
jag, frida och anna

grattis emma 24!
image151

fler bilder inom kort kort promise! puss

RSS 2.0