PUSH IT REAL HARD


Äh vad fan jag slänger in handduken!

Bara att inse rötjut och jag måste skjuta mig. Blir en fin nystart imorgon.

Ikväll blir det PUSHXPUSH på Beckmans. Ryktas 90-tal. Innan glas i Vasastaden.

Gillar stylish things. Som denna. Snäppet roligare plugg.//N

Dagens SWOSH

Dagens konst:
Runebergsgatan.

image282

Dagens köp:

Stor Coca-Cola Light.
Toa-papper.
Yakiniku.
Julklapp till Richard.

Dagens fina:

Tjejen på Jerns som helt av sig själv sträckte fram en plastpåse: "Till din dator så att den inte bli blöt"
Tjejen på Life's too short not to wear beautiful things: "Det är vi som ska tacka dig!"
Tjejen på Mulberry: "Ahhhh vilka fina skor!! Är det Ash?"
Trisse: "Jag såg en tjej med en liten fransk hatt och jag trodde det var du. Kunde ju ha varit det."

Dagens nooo:

Åkte i badrumsgolvet mitt silver CHANEL lack. 265 pix - Swosh!


just in it for the cash?


image281


mys lykke lie spelar i bakgrunden. okej lite uttjatad nu, men jag kan inte låta bli att tycka att hon e så förbaskat gullig! i think i'm in love with you.

så vad gör jag? okej jag ska sätta mig ner och plugga lite. varit på jobbet, föreläsning och nu hemma. men man måste ju få chilla ner en timme eller två. vad e det bästa sättet att göra det på? jo, slänga på en skiva på högsta volym o mysa runt. det gör iaf jag. lite slösurf också... då kanske ni som inte vet vill veta vad jag pysslar med för plugg och hur det ser ut? jag går ekonomlinjen med inriktning finansiering. just nu läser jag finansiella derivatainstrument : "options, futures & other derivatives". och JA det är så svårt som det låter, men hemskt spännanden. framför allt att konstruera exotic options. vill jag bli börsanalytiker? aktiemäklare? wall street? ja och nej. man kan säga att jag e in it for the cash och tänket, men hjärtat ligger i the arty party, därav har jag även gott tillskärarakademin så kläder det kommer det kommer!

största ångesten: blev ingen filmfestival för mig i höst.

roligaste nykomlingen:
en fransk liten vän som säger:

- il faut que tu viennes faire la fete a Paris
- oui oui, säger jag på den!


trivialt


varit i skolan. slängt iväg lite fler räkningar.
ska snart till jobbet. men just nu håller på att
lagar lunch - provar amaranthfrö med vitlök,
soltorkade tomater, torsk, broccoli mm..

jätteroligt att jag hade skrivit tistel istället för mistel
- inte lätt ibland!

tråkig nyhet. ska snart lämna in datorn på lagning.

rolig nyhet. snart är det glögg.

//N

image282
bjuder på en osminkad sådan

Minns ni misteln?

image279
Drottningholmsvägen.

- TITTA, så fint. PUPPY. På vägen upp till Emma på Kungsholmen igår hitta jag denna fina. FINT!! Sprall, sprall. Rötjut. Klockan rullar mot tolv. En missoni sjal rikare. Emma HUR visste du? Bäst. Bäst. Tack. Kommer upp inom kort. Sällskap av Karolina och Emma. Bullen till söder. Julfest på Hornsgatan 62. Camel toe. Rött. Haha. Eget företag. Mistelkyss. V. Kattis och Sandras storebröder. Ambassadeur. Seven Kungsgatan. SAY WHAT? Bulle. Var det bara jag som hade klackar igår? Jäkla hets (från min sida??). Village. Georg. Var kom du ifrån? Fantastiskt. That's the new hang-out. Bugg. Berns källare. NEJ! Var e min damer? Taxi 7 meter. Saknar yrvädret. Seven Dramaten. Nämen! Pizza. Jag vill ha Karros veg. Amaziiiing! Följa med Karolina & Georg. Libaneiskt. Catering. Pepparkakor. Ädelost. Lindquist CHOKLADTÅRTA. Jag, soffan, filt. Natt. 9.00. Kvinnlig taxichaufför. Tipsar soppköket. Min säng.

Hard Rock Café. Linda & Daniel. Lägenhet? Ahhh.. Kallt. Vasaparken. Karolina. Promenad. Västermalmsgallerian. Mamma. DRÖMMEN! Jag drömde i natt att jag fick låna mammas Roxanne under tiden hon är Indien. Mamma drömde att en tjej tog hennes Mulberry i natt. Va va?? Ni hajar? Telepatiii. COOLT. Ny YSL Everlong och Golden Gloss. Tack älskade Mamma. Katitzi. Ett par Lashy klackar rikare. Jag tackar. Grandpa... Bror kommer att bli glad i jul. Nejlikor. Julstämning. Laktristeet. Love.

ah panik

Panikas. Panikas! Jag kan inte hitta mitt guldhalsband som liknar nedanstående. Det är tight med stora guldklot. Sjukt foxy, VAR är du???

image278

DEL I

KARRIÄR I SPANIEN

I somras åkte tre små flickor vid namn Anna, Frida och Nathalie ner till Spanien i hopp om att lyckas med allt det där man inte gjort i Stockholm. Så här gick det.

En dag gick de och shoppade. Det gick mycket bra. Flickorna skrattade och hade sig åt diverse outfits. De åt en Calippo var och plötsligt... Plötsligt stängde gallerian! Det var nu dags för tösarna att bege sig hem. Men vägen hem kom inte att bli som tänkt. På vägen hem blev det skymning och de befann sig långt, långt borta från hemmet. De gick och gick och gick. Mörkret hängde, om möjligt, ännu tyngre över dem och hungern blev påtaglig. På denna otäcka vandringsfärd med destination: Casa de Anna, hamnade flickorna snart på villovägar...


A-modell


Vincent. Hey sweet miss blue. Kul att hans musikvideo rullar på ZTV och jag sitter här och tänker, men vänta Torekov. Sköna festsnubben med bra musik. Härligt! Kul. Men jag tror att jag e den enda här i världen som inte fattar vad Anne Bing har. Sorry jag fattar faktiskt inte. Kents Ingenting. Kul. Min dator visar att det e samma väder ute, fast det stämmer inte. Sen när visade det där vädret rätt? Nåns mac-dator som visar rätt nån gång, va??? Elephant e bra film påminner mig om när ja o min vän thomas gick och hyrde den i nice, franskdubbad i videomat (som en bankomat). Fiffigt. Fiffigt, tänkte jag! Itzh it. Alla som inte dansar inte våldtäktsmän, tänk på det! Vill unna mig fina saker. Har några fabulösa läkerheter jag önskar mig på Life's too short not to wear beautiful things b la en vinröd sammetsklänning från Virtouso Velvet med lite brodyr, trekvartsballongärmar och kortkort lös A-modell.

image277
små mysigheter


älskar kalendrar.

image275

speciellt de från högstadiet och gymnasiet. ni vet när alla hade ORDNING&REDA. det var ju så hett! gud vad mycket man hade att skvallra om. lektionerna var ju nästan roligare än rasterna. eller det var ingen skillnad, mest spänningen att inte bli upptäckt. min första kalender var vit, den andra blå. vilken färg var din? jag och sandra hade alltid filosofiska frågor till varandra. ett litet exempel (som tycks stämma än idag):


image273


På tal om nothing så har Martina tagit bort sin tandställning. Filosofi. Vad är bäst: VOV eller VOFF? /sandra

Jag tänkte när... Jag vet inte vad jag tänkte. Ja tycker VOFF låter bäst, eftersom jag känner att det är en del av mig, ja i V-O-F-F alltså! Kanske du har upplevt detsamma? /nathalie

idag då? vad har jag för kalender idag? en svart, som hängt med sedan gymnasiet. min första Mulberry. den är bara så mysig. den lilla versionen. dock inte lika mycket skvaller i den. däremot hittade jag detta vackra som jag (vad jag vet!!) diktat ner:


image274

"L'attrait du danger est au fond de totutes les grandes passions" /mars 2004

[Bilder: mina, sista chloë sevigny som jag inte minns från men fin.]


en liten eskimå


sweet jag kan inte sova.

kallt ute. därför ser jag ut som en eskimå nu mera!

image272

puss.

where's the...?

jag saknar redan mina små flickor! new york vore ju onekligen klockrent. ni har antagligen fullt upp med att shoppa nu.. roberto cavalli? whihwhi.. känns trist att bryta tradition. kommer förmodligen inte att ha möjlighet att vara en vad de där tappra kämparna imorgon som bland leopard, zebra, läder och glitterstass slåss för sina liv över ett litet skynke. damn! well here's the..?

image271

Utan O

Tror jag hittat på ett nytt ord. Just nu precis.
DVD-tek [devedetek].

Låter brutalt fult med ett O där.

Ni är med va?

00:39
- första snön, men va?som henne?


sonia rykiel spring 2008. jag blir så glad! halloween. då vill jag vara en mörkhårig liten älva. som henne?image263image265image266

bilders ursprung: style.com


let's skii


åhå! idag e det underbart fjällväder!

vill bara åka skidor och nue, och afterski och molgan. nu nu nu.

LET'S SKIII...

men nej nej här sitter man med hemtentan.


image256
CHANEL Fall/Winter 07 Sport


skiii... gärna i ett par chanel quilted, skönt tacky!

PUSS!

Bonne nuit les petits!

Efter en lång dag igår avrundades den slutligen med mamma på restaurang hoummus, underbar liten libanesisk sak på döbelnsgatan. Vegetariska vinbladsdolmarrullar, hommus, lammfärs, nötkött, sallader var några av de små delikatesserna vi slutligen beställde. Hemskt trevligt och svårt med smårätter tycker jag. Svårt, för att det finns så mycket gott att välja bland! Trevligt, eftersom man kan smaka av varandra och därav aldrig behöva känna att man valt fel. Briljant va! Denna kalasmiddag knoppades bäst av med lite myntate och en bamsekram - en sån som bara mamma kan ge. Hemma till slut, med en bok rikare (McKeith's Kokbok), har jag till min glada förvåning fått en DVD, Hemma bäst med Sarah Jessica Parker & Matthew McConaughey. Åhå det vanskas härligt larvig romantisk komedi. Störtskönt! Bonne nuit les petits!


image274
CHANEL


Källa: style.comRSS 2.0