à la jane

image58höstdrömmen.

jag e på höstmyshumör! marc jacobs och louis vuitton höst 2007 påminner om varandra. för stelt och inte jag. det finns ingen som kan leka så med färger som balenciaga. inte fler än 5 färger? han kan trixa med hundra och mirakel. om jag hade pengar skulle jag pryda min bror i burberry prorsum och marc by marc jacobs. oversize koftor och välskräddade rockar. och nu om jag hade råd vad skulle jag vilja ha? helt kär i hösten idag! zac pose help me! burberry prorsum. killkläder. jag vill vara kille med klackar. inget smink. fräknarna kvar och självtorkat svalvande hår. lager på lager. fina textiler och lekfulla kombinationer. jag vill ha en stor mjuk kavaj med en broderad bröstfick och under har jag fluffiga shorts som är åtdragna med något röttblåttrandigt bälte och till det ett instoppat ev vitt ribbat linne. eller en klänning under, eller kortkort kjol. se chanel. stora koftor antingen löst med stort halsband eller dra åt med ett rep eller bälte. mjukt fluff. fluff. jakt - ja jag vill kunna jaga. man behöver inte döda djur för det. det e lite som live laser-dome, typ som tv-spel fast i verkligheten. fantastiskt. gucci inspiration. lite väl kokett, men man får bryta med lite roligare accessoarer. typ lite blanda upp med lite anna sui och luella. skorna hur underbara e inte de? se prorsum, posen, miu miu, marni fler fler fler. men nu e det kappornas tid. kortkorta, långa, intressanta skärningar, volym och mörkblått, vinrött och svart med släng av ljusgrått. undrar lite vart den kalla mörka gröna färgen (inte mossgrönt) tog vägen? se pradas fina fina strumpor. lite grönt, trevligt. och jag borde nog ha svart jämlångt hår med lugg i höst à la jane birkin. nu orkar jag inte mer. miljonär here we come!

image48
chanel

image68image69
chanel; zac posen

image64image63image67image65image66image76
burberry prorsum

image90
burberry prorsum

image51
zac posen (behöver jag säga mer?)

image91
prada

image87image88image89
anna sui; marni; luella

image61image62
marc by marc jacobs (knapparna på sidorna)

image71image75image73image72image74
miu miu (hur vackert kan det bli?)

image70
zac posen (en klassisk dröm)

mer klänningar imorgon. nattinatt

Kommentarer
Postat av: Gigi

Tjena mittbena - varsta modekronikoren Nathalie :)
Jag har inte bladdrat i ett modemagasin pa evigheter... Men nu blev jag ra-sugen. Aja, forst sommar SEN host!
Nu e det fredag vilket ar underbart. Imorgon har jag korlektion igen (p.s. till mig sjalv: far ej komma hem dyng efter 3 a.m - da blire rattfylla!)
Puss + mer bilder raring xxx
skriv snart till mig med

2007-05-18 @ 17:55:00
Postat av: BeeXX

darling, du veeet, jag är heeeeelt besatt av Burberry Collectionen den är ett sådant masterpiece utan dess like! (nu har jag tuff stil igen)
I die

2007-05-19 @ 19:55:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0