spektakel min vän

Här kommer lite tårtbilder hos Georg. Och ja, man blir smått lycklig av dem. 

Vasaparkens utbud.
image347

image331
Me smiley.

20.45: Tårtan gör entré.
image342

image343
Förra årets Stadshus står fortfarande som vinnare, men årets (Gotlands raukar?) var mmm...

image332
Tjusiga Karolina.

image350
Lite tomteglitter.

image330
Oh yes!

image334
Monkey-me!

image333
Karro & Linda.

I väntan...
image344
...på paketöppning.
image352

image353
Min present till Georg: Barnpånytt-piller!

image351
Mera klappar.

image335
Emil & Karro.

image354
Henrik.

image355
Ssss...

image357

image336
Me, Linda & Karro.

image337
Titt-ut!

image338
Whii...

image339
Wowwow!

image340
Madeleine.

image341
Nisse, Madde & Henrk.

image356
The End.


lite sötsaker i väntan på nya bilder

smått kär.

i mitt finaste marc jacobs-armband som jag fick av emma. whiii..

image329

ps. längtar fortfarande till mina program!

GOD JUL MY LOVERS!

Här har jag det fantastiskt och mamma har indiskt frälst mig med yoga-matta, fabulösa långa sidenklänningar, massa tyger, siden- och kashmirsjalar och massa annat. Just nu längtar jag bara till tropikernas strand och dekadens! puss puss mina underbara och alla fina som tittar in här.

image326
moi i otippad klänning från kookaïs provkollektion vår 2006

tårtkalaset

dan före dopparedagen och jag är fit for fight! i min väska har jag pakat: paketen, stockholmsspelet, julklänningen, 2 böcker och snart datorn. i väntan på lite smått underbara bilder från tårtkalaset igår hos georg bjuder jag på mina genom tidernas bästa filmklipp från 99. haha. kyss.


back to the 90's


Vilken kändis är jag mest lik?

Idag fick jag den svåra frågan över sms: "Vilken kändis tycker du att du är du mest lik?" Ärligt talat så har jag funderat på den saken ett par gånger, men inte blivit särskilt klok. Därför behöver jag er hjälp. De jag tidigare hört mig vara lik är följande: Katie Holms, Rachel Bilson, Kristin Davis, Victoria Beckham modellen på Modettes framsida av sista numret, Tilde Fröling, Sofia Wistam. Några andra mer otippade: Uma Thurman, Charlotte Gainsburg, Sarah Jessica Parker, ung Mariah Carey, Jennifer Lopez. Det hela är väldigt svårt för man tror sig kanske vara lik någon utseendemässigt, men ens personlighet och hur man för sig avpeglar mer vem man är lik, förutsatt att man har samma grunddrag. Tycker mitt utseende skiftar en del beroende på håret; mörkt/ljust/rött, lugg, kort/långt, utsläppt/uppsatt, rakt/lockigt/naturligt, vardags/fest likadant för sminket och kläderna. hmhm.. Mest karraktäristiskt för mig är nog mitt hår och leende? Men vad vet jag? Ni vet, help me out! Massa förslag är bara kul!

image324
söt, foxy, bus, utstålning, naturlig?


Helst av allt drömmer jag om en Victora Secrets-korsning mellan: Adriana Lima, Isabeli Fontana och Ana Beatriz Barros. Om jag bara kunde sluta med godis och få sån där fin drömhy...

image323

Imorgon är Paint all over and done. Back to Mac. Back to Adobe CS3. Back to life. Kiss kiss.

Min päls är snodd samt mobil. Ge mig Adriana Limas rosa skinnjacka tack.

men åhå vintermys

image321

Åhå vintermyset! Köp den innan det nya numret är
ute. Börjar känna in julstämningen här. Tycker det
är så roligt med midnattsöppetshopping i
Sturegallerian den 20 dec. Kan man ju slinka
runt lite samt ta ett glas. Alltid roligt att shoppa
lite salongs. Så nu ska jag kila till skolan.

Puss och adjöken!

whatzi

oopsan! så där ja då var man klar med integrationsplanen. mail klick iväg. men vilken skräck ja fick när jag daterade 071217. what the fuck?!? har alla advent typ gott och jag har glömt att köpa adventskalender och jag har inte sett ett endaste julkalenderprogram och vaa?? nu drömmer jag mig bort med franska vogue med helt fantastiska charlotte gainsburg på framsidan. vi hade ju ingen kamera i helgen så dess mobilbilder får visa helgens outfits. eller hade någon kamera? gimme i sånt fall! puss o natti.

image319
vintage klänning

image315
zara, champagne, chloé

image320
topshop klänning

åt hon hela?

lagade precis kronärtskocka. det gick så där! hade indiskt smör till också. fråga mig inte hur man gör det! det hela var gott, men jag skulle kanske kunnat väntat 20 till så att kronärtskockan var lite mer klar. men räkorna o ruccolan kompenserade det hela.

igår var en märklig kväll. efter min o sandras japanska middag skulle vi bara förbi hennes föräldrar och hämta en champagne. bang! så har taxen milla käkat hela chokladkakan. livet stod på linan. så ja det var bara för oss att ta oss till djurakuten. det hela gick bra. milla lever! vidare till jocke o mer vin  och massa bubbel. babbel. och babbel.  köpte tidningen plaza på vägen hem. man fick "den svarta dahlian". menar film alltid trevligt! sånn sucker för sånna här saker. hiih.

gillar att jag går baklänges. fredagen var alldeles galet kul. emma och erik hade glögg. orolig för parkväll. blev kvällen så otippat rolig som den bara kan bli när man e med stans skönaste. brottning, limbo, mumsigheter, allsång och dans fram till 5 på morgonen. hehe säg till om du vill ha revansch poffa!

sen var jag förbi beckmans julmarknad. bäst av alla var jonnas illustrationer! så himla duktig.

image312

Lustgården

Titta vad jag hittade:

image309
Lustgården på Moderna Dansteatern (jag andra t.v. i luften).


Så länge jag kan minnas har jag tjatat om att få börja dansa balett. När jag var fyra år gick min dröm äntligen i uppfyllelse. På min första dag mottogs jag av en mycket rysk, hård men korrekt lärarinna. Redan vid fem års ålder sade hon till mig att jag inte ska hålla på med barndans. Det var balett som gällde för mig. Mycket ung och stolt fick jag börja i storgruppen. Yngst och lite nervös började jag. Spagathoppen blev genast min favorit och mot slutet av en lektion utbröt Anne-Marie med sin barska ryska brytning: "Vad gör ni för något? Ska det vara så svårt att flyga genom luften? Nathalie, kom fram hit!" Livrädd för avrättning tassade jag lydigt fram. Sedan fortsatte hon: "Titta nu på Nathalie." Jag gick försiktigt vidare upp till diagonalen och satte igång medan tankarna yrde runt i mitt huvud: "Ville hon visa att det är så här man INTE ska hoppa?" "Hoppade jag inte tillräckligt högt?". "Å ett, å två, å tre!" avbröts mina tankar. Pang! Bom! Och så flög jag genom luften. Sedan den dagen fick jag ofta visa allt som hade med hopp att göra. Snart dags för antagningsprov till B1 och jag kom in. Ramona var en svensk, sträng men varm lärarinna. Under denna tid blev jag utvald två gånger till Dortes dansuppsättningar. Varav Lustgården på Moderna Dansteatern just en av dessa. Den dagen efter vårt sista uppträde tog jag Birgit Cullbergs autograf. Den är jag väldigt nöjd över än idag. Jag som annars inte är så mycket för kändisdyrka. Men jag antar att den enda som skulle kunnat slå den eller snarare jämställas den skulle ha varit Coco Chanels eller Jane Birkins.

Syr för övrigt den finaste lilla presenten!Zac is back

image300HÄRLIGT, SÅ HÄR KÄNNER JAG MIG IDAG! LBD och en fräsig jacka till.
Zac Posen fall 08

Dagens uppenbarelse: Rice Dream med Hasselnöt- och mandelsmak. För er som inte dricker vanilg mjölk utan kanske soja/havre/rismjölk tipsar denna heta sak! OMG!

Lite bilder från helgen.

KLICK IT!

PUSS.

dasant

tada!

titta hur bra paint är!
kan knappt bärga mig inför vilka konstverk jag kommer att åstadkomma innan min kärlek är lagad...

helgen var dasant. dessa zara fick vara med mig och syrran när vi dansade glatt på riche. damn
vilken träningsvärk jag fortfarande har och det lär ju vara lagom skönt efter dagens träning.

hopp hopp!

Frejgatan
image299

tatatta!

köpt julklappar till vår traditionella minijulafton med tjejerna. c'est super! det ni!

hörde jag precis bananas?? nobelfesten. alltså bra där!

PUSS


gimme

hej kom och hjälp mig. gimme!

image298
zac posen fall 2008.

vad försöker den säga?

jag har en duva som kommer varje morgon och hälsar på mig och mitt fönsterbläck. jag ogillar det skrapt. den är äcklig. tur nog känner den av min irritation. så varje gång jag vinkar raskt med min arm från vardagsrumssoffan flyger den sin kos. märkligt nog fortsätter den att besöka mig dagligen. undrar hur länge den kommer att palla? börjar snart undra om den försöker säga mig något? nu ska vi inte spåra...


igår gick jag loss. bokstavligen. fyra jackor. en svart mc-skinnjacka. en brun quilted skinnjacka. en oljeryttarjacka och slutligen en marinblå sailer coat. wihi och ett par skor. jobbigt!  vaknade halv 6 i morse och har sedan dess suttit och hittat massa fint. ahh.. ge mig en new york biljett nu! okej jag har ätit frukost och julpyntat med mina två julstjärnor.

just det stuart weitzman har ju haft några sköna skor i höst. en del är på rea nu. jag gillar!

image297


god natt på mitt vismysigaste mys med maia hirasawas "mattis och maia". och allt knyts samman i engelbrektskyrkan. tänk om det blir så? hihi.

nattinatt.

finito

image295

        bästa dag ever.


sitter här med min mysiga godispåse. bestånde mestadels av mörkchoklad, smörkolor, lakrist och punschpraliner. punschisar. så gott! älskar mint och mentol!  de borde göra ramlösa menthol. love deras blåbär. lustigt hur min föredetta färgglada godispåse numera är svart och vit. eller kanske inte. upptäckt vad som innehåller gluten och laktos. och sen så e jag inte å sugen på det. dock består sockerberoendet men im workin on it.

      dagens dag:

fide-tenta.
blanka.
pepp-snack från hem och indien.
soppköket.
en ella och damernas värld.
uppsägning från jobbet.
shit jag verkligen gjorde det! itzh...
driljoners telefonsamtal.
gick på dagen.
svenskt tenn.
gucci.
fönsterglutt på domain, nathalie schuterman och laura ashley.
inwarehouse.
ytterligare fönsterglutt från andra sidan.
cherie.
phonehouse.
zara.
helvetesväntetid på zara nummer 2.
nya skor! (kommer upp imorgon).
2:an.
non solo bar.
fika med bex.
russian explosion.
hem andas.
bort med sminket.
tranan.
rötjut med emma, anna, ludde och krullkompis.
mysigaste julinbjudan de fått på flaska.
godispåse.
bok.
ögnar fashion shows.


ledig fredag.
skakar av längtan.


Får jag skriva om detta?

Okej jag vet inte om jag har berättat det, men min chef är av den typen att han öppet, utan hymmel, förespråkar diktatur. I give him that. Men mer i detalj. Han tror inte på demokrati, samarbete eller ödmjukhet. Vidare är det fullt acceptabelt med enväldigt styre samt koleriska utbrott, så länge det rör honom. Bevis, belägg och inga kreativa upptåg. Allt som snuddar termerna teamwork kan du glömma. För här måttas orden: Ensam stark. Är det här något för mig frågar jag mig då? Instämmer jag? Fungerar detta i det långa loppet?


Svar: Nej.

Det tog mig mindre än en månad att inse detta. Företrädaren ett år.  I samband med dagens vedervidriga utbrott inser jag att denna skamlösa avhyvling, gårdagens sparkar i dörrar, slängandes pärmar, stingset stirrande ögon och sista ordet, INTE är av engångskaraktär(er). Listan ska inte behövas göra längre och därför håller jag mig kort. Jag ska inte behöva stå ut med mer. Om jag gör det kan man och ni mina vänner gott börja undra om jag helt enkelt tycker om självplågeri. Helt fucking ärligt. Andades tvivel? Nej, nej, nej. Shit vad har hänt? Underkastelse. Nej, jag kom inte hit för att sänka mig själv. Jag kom hit hopp om att utvecklas, stimuleras och stärkas. Ack, så fel jag kunde ha! Det finns ingen som helst anledning att någon ska behöva utstå denna tortyr. What's in it for it? Absolutely nothing.


Äntligen har jag smort om låset, som gick i baklås, och hoppat på the highway (eller my way?). Vi får se! I vilket fall som helst känns det förbaskat skönt med insikt. Och ännu ljuvligare att se när de där ögonen (som så gärna vill se mig proviseras till vansinne) förvridas 180 grader ut i tomma intet och tillbaka. Då orden han sagt till mig bara skrider av från mig, likt en pärldroppe dansandes av en sidenblusärm, när jag med mitt leende till svars säger: "Mm tack."  på dennes hutlösa uttalande: "Så det du säger är att du inte kan göra någonting. Jag ber om ursäkt att jag ringde hit dig över en sådan här sak och störde dig i pluggandet."  


Jag ler fortfarande. Framför allt då jag nu (23:15) ser att jag har ett missat samtal 15.32.
 

image292
 
Lite sugen på denna. Ellus sommarkollektion 2008.


 


lite palm spring tack


det lilla roligare i mitt liv är färg och form.

det lilla tråkigare i mitt liv är krasslig och trött.

det lilla tjusiga i mitt liv vore detta:

image291
parker palm spring i california.

//N

countdown

önskelistan:

digital systemkamera
provdocka
playstation 3
bygga om hallen
väskan


image290

Mulberry Penrose


bad boys

"bad boys, bad boys. cooome with me, cooome with me. yeah. aha. aha, aha. yeah..."

låten har satt sig på mitt lilla huvud så.

IGÅR
image284
lite av detta

image285
lite av emma

image287
lite av mig

image286
lite av sandra

image288
lite av linda

jag har en kompis. som är så fin. vi har känt varandra i 10 år.
vi är lite som syskon. lika ensvisa. lika barnsliga. det är en tjej.
hon och jag pratat strunt. argumenterar. inte bråkar (som många tror).
har vi någonsin bråkat? helt sjukt. vi analyserar. vi peppar. äter godis.
spelar tv-spel. skriver brev. skrattar. busar. är tysta. vi dricker vin.
hon äter ost. vi är snälla mot varandra.

babbel. babbel.

igår var brilljant! piffig rötjutskväll i vasa. mera på riche. frieri. berns. foxy stass. hej.

image289
min fantastiska ellus dressRSS 2.0