i'll die for you

image147
i want you so badly. i think about you every day and night. i wanna taste you. i think you'll be more than sensational. i'll die for you, iPhone.

bertil

I teorin är allt ganska bra med mig, men de facto att jag helt plötsligt går på kryckor (och nej inte orkar dra storyn igen) rättfärdigar faktiskt mina två dygns senaste soffliggande-titta-på-tusen-filmer-beteende. Men det kan tydligen hända vem som helst, när som helst. Så bli inte förvånad om du vaknar upp en morgon och inte kan gå på din fot. Idag är det status quo på fotfronten, typ, och det är fredag. Trist. Tur nog har jag fått en liten kompis. Bertil heter han. Han bor tydligen på Frejgatan och idag hälsade han på mig genom ett av mina vardagsrumsfönster. Han har en tämligen proper klädsel för att vara en fredagsförmiddag - eller har hunnit bli eftermiddag? Hur som helst äger han en röd jackett med svarta stilrena knappar; vilket han idag valde att matcha med ett par tjusigt höga svarta stövlar, eftersom det kanske kan komma en skur. Efter att vi samtalat lite kände han för att han fortsätta sin mingeltur. Därför frågade han artigt om han fick lov att avancera. Givetvis gav jag honom mitt tillstånd och tackade för trevligt sällskap. Därpå klättrade han upp för mitt pekfinger, vidgade jacketten (som hade osynligt skönt rörelsemått) och gled vidare...

...Och ja jag önskade mig något, för så barnslig är jag.

image146
Bertilkrampartat


Nu är jag riktigt förbannad.

Kom precis hem från jobbet. Började faktiskt småskutta redan uppe vid odenplan, när jag kom på att min prinsessa lämnat en present på min dörr. Glatt spritter jag hemåt med alla dess undringar och förväntningar om vad det kan vara för en present. Kan det möjligtvis vara hennes mat, då hon for till paris idag? (Klassiker). Eller någon sötsak? (För sånt gillar jag). Eller kan det händelsevis vara ett par söta små skor? (För hon kanske har ett par som e för små för henne - vem vet?) Alldeles upprymd av dessa höga tankar och förhoppningar händer det som bara inte kan hända...

...Efter mitt ordagranna maraton upp för trapporna möter mina ögon, med spänstig blick, dörren - min dörr, min fina lilla dörr - en tom sådan. Ja, den e alldeles jättetomt (bortsett från min namnskylt). Vad är värre är att barnsligt hoppfull, som jag är, tror jag att ett tomt handtag (när det absolut inte ska vara det) verkligen inte är över. Jag ger inte upp, den tomma, tomma dörren eller handtaget får en chans till. Mitt huvud spinner vidare: "Aha! Kanske det lilla paket hoppat in genom min brevlåda och bara råkar ligga innanför dörren? Va, kanske det?" Jag låser förbrillt upp dörren och med vidöppen dörr står jag snart alldeles ensam med ett ynka brev från Swedbank och tänker: "Can this be it?" Jag sliter hetsigt upp kuvertet, redan på känn att det omöjliga har hänt. Räkning. Kul! Förstumad, ledsen och krampartat (med handen för magen) haltar jag fram till köket och där sliter jag hafsigt ner ett glas, som jag snart överdoserar med vatten. Min inre sorg och vred tar följande form i en riktigt förbannad Nathalie. Svordomarna börjar haglar och har jag glömt stänga dörren? Ja, det ger jag blanka fan i. Det är säkert de där jätteskumma typerna som börjat hänga i mitt trapphus - ja de där knarkarna (ja jag kom på dem en gång). Skitisamma om det är de eller inte. Frågan e bara hur någon har mage att seriöst åstadkomma denna onda handling?

När detta värsta vredesutbrott från min sida slutligen lagt sig är jag mest chockad. Totalt komatillstånd. Vem är nu denna ondskefulla människan som inte kan låta bli andras saker, framför allt inte låta mina saker vara i fred? Asså herrejävlarns. Nu kommer snart ett handskrivit brev upp i trapphuset, för jag kan bara inte ta det här. Fast det värsta är inte att den inte finns mer, utan att jag vet inte ens vad det var för fin present som väntade på mig från prinsessan. Önskar mest av allt att jag kunde tacka för den vackra gåvan, men nu kan jag inte det. Tack så himla mycket.

efterlyses:

skinnjacka. mörkgrön med svarta muddar, rundkrage, svart dragkedja, 2 dolda fickor i fram även de svarta dragkedjor, midjekort, tight, liten storlek (kan väl översättas till 32/34), sönder svart foder i fickorna, reva på vänster arm, finns bara i ett exemplar, väldigt second-hand. okej. pust. denna skönhet försvann i lördagsnatt mellan 2.00-3.30 på china teatern. antingen i baren högst upp eller på vägen ut till rökrutan. snälla, snälla ni om ni sett eller hört någon som tagit fel skinnjacka i lördags hör av er! det här e mitt liv. och jag kan bara inte leva utan den. och nej jag e ingte larvig. hittelön utlovas! jag kan nås här eller tel. tackar på förhand

image144
till höger..

image145
här är den igen i mitten

allting

och ingenting.. sandra den e jättefin har på mig den nu. our legacy kanske e det finaste just nu för killar. tror inte att jag åker hem ikväll, utan stannar här hos mamma. brorsan lirar elgitarr nu. trevligt. sushin på altan. ja väldigt mys. bailys har jag också syndat. hm varför har inte min bror något redigerar-program? paint e väl inte att underskatta då.. puss!

image142


sommardepp

kan det vara så att allt det goda vände sig om i min mage och kom ut som deppression? från new york till så många tentor och uppsatser att det crack en up. kul att idag kanske e den vackraste dagen på länge och jag inte kan vara det minsta social eller ens njuta av solen. nej jag måste tentaplugga. mm skitkul, verkligen. jag kanske också e sugen på att hänga på berns nu, och gärna haft en fantastisk lunch after-work middag utomhus? men nänä. ahhh jag blir galen... men bara för det ska jag spika tentorna. o förresten varför e min nya dator seg för? och varför fungerar film2home inte på mac? och varför kan jag inte få ner pdf-filer längre? och varför varför varför e denna vecka alldeles alldeles underbar och jag får inte så det minsta vara med och gästspela i den? gud så himla orättvist. kalla det sommardepp.

RSS 2.0