roofieloofie

kul att man sitter på sleven o surfar... något lurt med "mitt" nätverk hemma - surprise! så går det när man tattar... ja dåså här sitter man fortfarande jetlagad. vakna 3.30 i morse, somnade till vid middag och nu e man uppe o på benen igen. det här går ju som på räls! haha.. för att piffa upp stämningen lite här hemma kommer lite roofie bilder från new york. haha vilket virrvarv det var med leggen - bananas bahamas!

image125image126image127image128image129image130image135image134image140image139

new york...

image124

...was so so great! nu ska ja sova lite, puss

mr ray ban

helgen blev ett masterpiece utan dess like. efter onsdagens smygstart fortsatte helgen med eas drink och lindas födelsedag...

image95

image94
anna & jag i fatal lycka

image111
ea & sandy

image112
jonna, sandra & mathieu

image96
maja & diana

image98
de tre musketörerna

image122
filip

image101
sandypandy


image102
me & johan

image103
jag & lena

image113
jocke & maja

image107

image119
kanske kvällens finaste bild

image120

image121
saurabh & anna


LINDAS B-DAY!

image114

image117
lindis

image118


image115
emma & teddy

image116
jag & jocke

493000

tack för en grym oavgjord singstar-match sandra. to be continued. puss

image110

mer rött

ea e hemma från paris och snart blir det drink hos sandra! jag har lagt i lite mer rött i håret, kläderna ligger framme, "running up that hill" sprudlar ut ur mina högtalare, solen står högt och oj vad det ska dansas! kvällens bild too hot natalia vodianova i en carrera y carrera. buzi!

image93

who's the iglo?

schlager. jag och sandra var helt bombis på att vi skulle vinna, men nej. tydligen fatta europa något som inte vi gjorde. serbien var överlägsna - say what? när vi såg vart det hela började luta åt var det bara inse att det bästa vi kunde göra var att svepa och fort som attans pallra oss till riche. ett glas champagne kan göra många flickor glada inte minst när man som mest behöver det. tack för den iglo!

image37image43image44image39image38image45

à la jane

image58höstdrömmen.

jag e på höstmyshumör! marc jacobs och louis vuitton höst 2007 påminner om varandra. för stelt och inte jag. det finns ingen som kan leka så med färger som balenciaga. inte fler än 5 färger? han kan trixa med hundra och mirakel. om jag hade pengar skulle jag pryda min bror i burberry prorsum och marc by marc jacobs. oversize koftor och välskräddade rockar. och nu om jag hade råd vad skulle jag vilja ha? helt kär i hösten idag! zac pose help me! burberry prorsum. killkläder. jag vill vara kille med klackar. inget smink. fräknarna kvar och självtorkat svalvande hår. lager på lager. fina textiler och lekfulla kombinationer. jag vill ha en stor mjuk kavaj med en broderad bröstfick och under har jag fluffiga shorts som är åtdragna med något röttblåttrandigt bälte och till det ett instoppat ev vitt ribbat linne. eller en klänning under, eller kortkort kjol. se chanel. stora koftor antingen löst med stort halsband eller dra åt med ett rep eller bälte. mjukt fluff. fluff. jakt - ja jag vill kunna jaga. man behöver inte döda djur för det. det e lite som live laser-dome, typ som tv-spel fast i verkligheten. fantastiskt. gucci inspiration. lite väl kokett, men man får bryta med lite roligare accessoarer. typ lite blanda upp med lite anna sui och luella. skorna hur underbara e inte de? se prorsum, posen, miu miu, marni fler fler fler. men nu e det kappornas tid. kortkorta, långa, intressanta skärningar, volym och mörkblått, vinrött och svart med släng av ljusgrått. undrar lite vart den kalla mörka gröna färgen (inte mossgrönt) tog vägen? se pradas fina fina strumpor. lite grönt, trevligt. och jag borde nog ha svart jämlångt hår med lugg i höst à la jane birkin. nu orkar jag inte mer. miljonär here we come!

image48
chanel

image68image69
chanel; zac posen

image64image63image67image65image66image76
burberry prorsum

image90
burberry prorsum

image51
zac posen (behöver jag säga mer?)

image91
prada

image87image88image89
anna sui; marni; luella

image61image62
marc by marc jacobs (knapparna på sidorna)

image71image75image73image72image74
miu miu (hur vackert kan det bli?)

image70
zac posen (en klassisk dröm)

mer klänningar imorgon. nattinatt

lalala?


hur sexigt är inte det här? om denna varelse skulle passera mig skulle jag inte kunna slita ögonen ifrån henne. she's so hot! jag tänker mig den och sen en vit krokodilkuvert-väska med guldemblem - blev det helt overkligt? får väl skissa på en eller hitta, stort tvivel. har ju mina svarta byxor, och solhatt (passar in) så kanske kan koka ihop något. dock älskar jag den här ljusa dolce vita/dallas/charlie's angels-stilen som man kan ha till vardags. svart känns för mycket kvällsoutfit... marinblått vore som en dröm med vitt linne... någon? lalala?

image35

LBD

igår tog jag och min nya LBD en lite truddelutt ner på stan. ytterst trevligt. kvällen började med att jag och linda äter middag på någon karriärskväll, som blir ett fiasko. tur nog viskar en fågel i mitt öra att det är läge för operakällarn. så helt otippat ramlar vi in på ett födelsedagskalas. varpå det visar sig att vi e de enda två procenten i lokalen som inte känner födelsedagsbarnet. men det verkar inte göra något, snarare tvärtom; vi är så välkomna. gahh den där dumle-tårtan, vad skulle vi gjort utan den? timmarna går och strax trillar lilla carro in, och vi skuttar vidare till riche. nice but not too nice. efter att sedan ha avverkat nox, obaren, berns (tack för champagnen!), sopabar och neu beslutar vi oss för att traska hem. strategiskt beslut, verkligen. och jag e så lycklig efter x antal underbara komplimanger för min kära klänning - så lycklig att det faktiskt blev promenixen hem. det var allt för nu! eller okej new york den 22 maj, kan knappt bärga mig. här kommer underverket. puss

image34

spets.


ända sen jag var liten har jag tyckt om spets. fast sen fick jag avsmak när jag insåg att det kunde vara porrigt. alltså på ett fult sätt. liksom bara äckligt smaklöst. hur som helst tycks jag och spetsen sakta men säkert hitta tillbaka till varandra. nu bara önskar jag mig den här klänningen. letat och letat och letar!


image22
fearne cotton


förresten en annan roligare sak e att jag ska börja använda mina oanvända marc jacobs. de passar nämligen jättebra med knästrumpor till min svarta klänning. dags att springa lite!
image29


just det om jag vinner i stiletto-run (om jag ens får delta) vill jag fortfarande har den här YSL-klänningen...

image27
... och den här marc jacobs-väskan.

image26
bisous!vin och trevligheter


helgen. helgen var fantastisk. vad vore jag utan mina kära? gud ni e bara för fina. så efter överoptimistisk solning i lördags var det bara inse syrran att köttbullen e bättre än korven och blomkålen e kanske det klockrenaste jag uppfunnit på fyllan. dock instämde inte jocke så det fick bli broccoli, hur kul e det? haha.. anyway den vackra grillningen blev till slut inomhus och jag insåg att jag var tvungen att ha strumpbyxor, så inga bara ben än. dock hade jag inga ljusrosa som önskat, men det fick bli ett par pärlvita som jag själv fann ganska så trevliga (inte för att de e hela längre men iaf). så inomhusmiddagen hos anna blev trevligare och trevligare och.... skumpa skumpa vin vin o vin.. o nappflaska.. efter mycket dans och hoppandes i soffa o säng bar det av till neu. för att inse att halv 2 e ju på tok för tidigt där. oj då sandra va busigt! menthol - ja tackar! berns sågs från en annan "point of view". överraskningen kanske var den bästa på länge. och nu börjar det bli dimmigt.. hur hamnade ja egentligen på hell's kitchen? dont ask, men kul va det, kanske lite för roligt. så nu var man av med den nyinköpta mobilen, igen. suck. börjar bli underhållande? har iaf mitt vanliga nr so no worries, bara det att from nu blir det inga mer mobiler för mig när det vanskas fest. och bra e väl det brev fungerar också rätt bra. så mysigt att få brev så pass att jag faktiskt kanske själv ska skicka ett litet.. trevligast vore ju duvorna, men jag får nog nöja med poststämpeln.. eller jag och jag, utan la personne. kul att det e feminint när personen inte det.. okej im in love. här kommer favoriterna.

image5
anna & sandra

image6
sandy & jag

image7
frida och den fina klänningen

image8
lindis

image9
emma

image10
sigge

image11
filip & jocke

image12
gullanna

image13
busmaja

image15
ja vi har druckit.

image16
hett!

image17
fredde, joke & fridis

image18
puss.

mosebacke nån?


magnus tingsek den 26 maj.

galet förtjust i honom, hans musik och moseback på sommaren. kan det bli bättre? nån?le week-end


kort resumé från valborgs bravader i uppsala.

ingen mat, ingen sömn på 2 dygn, bara champagne och nu e jag kär i minst 5 killar.

pusssimage2

image4

image3

pusss

RSS 2.0