min första reklam

Ahh.. Jag hade nästan helt glömt bort det! I dag onsdagen den 30 oktober. Mittenannonsen, Dagens Industri, MEDIAPLANET, "Investera för framtiden", halvsida 9, högst upp. Där har ni oss! UB Fondkommission! Min hittills första publicerade reklam ever. Helt sjukt! Det hela började med att jag dagen innan inlämning fick reda på att den skulle in samt ska göra den. Vänta jag är ingen grafisk designer/art director, men fine säger jag. Jag sätter mig bakom datorn och till min stora förtvivlan upptäcker jag här finnes inga program vid namn InDesign, Photoshop, Illustrator etc. Det enda jag finner är Word, Excel och Acrobat. Jag vill inte ens försöka antyda nivån på stress nu. Snart lugnar chefen mig genom att säga att vi kan skicka in en tidigare annons, som de hade i Metro. Great! Det är bara det att alla format måste göras om utan program. Magic fingers här. Anyway, det hela slutar med att jag får göra om den på rekordtid med hjälp av Erik (thanx!) med min dator. Hur som helst här är den, så lite stolt är man trots allt. Nästa reklam, ojoj då! Huvudsaken är i alla fall att text, färg och loggotyp är rätt. Nu måste jag så sussa, nattinatt! Just det fick min iPod idag.Tjusig liten karamel.


image273

ubfondkommission.se


den gamle och havet

image272
VILLE-FRANCHE


Igår var det söndag, som alltid smått deppigt. Pluggade och avrundade kvällen på DEN GAMLE OCH HAVET med mamma, Janne och Sofi. Oerhört soft och fisksoppa. Fast utan tomatsås. Nu kanske ni tycker att jag spottar i kristallglaset (fullt med cristal!), men det är vad jag tycker! Det är liksom godare med bara fisk, blåmusslor, kräftstjärtar, jätteräkor, scampi, bläckfisk, vitt vin, saffran mm utan tomater. What about tomatoes? Kan inte de få vara en egen soppa? Det gillar jag desto bättre! Okej, okej det var mumma och kiwi- och citronsorbeten. Trevligt. Gott. Tiden rinner iväg. Hemma igen halv tio för att köra sluttugget. Blir plötsligt trött. Somnar. Vaknar dyngsur. Emmanatt. Intensiva drömmar. Svart BMX. Skola. Lunch på räkor. Tandläkaren. Jobbet. Hem. Middag på kronärtskocka (ja, jag har a thing för det nu). Plugga. Här. Hmm..

ett grattis i efterskott

hihi. jag älskar födelsedagar. jag vill kanske ge sken om att det inte betyder så mycket för mig. åsidosätta företeelsen har folk annat för sig säger jag att det är ok. men okej handen på hjärtat. ja jag vill ha mina nära och kära då. just på den dagen. den rätta dagen. min födelsedag. tur nog var det så. med de närmsta tjejerna intogs middag på den indiska restaurangen bollywood i vasastan. som slutade lite dimmigt på storstad och seven för mig och anna.

det var i tisdags det. min 23 årsdag. idag har jag jobbat och sedan pluggat ekonometri. däremellan hann mor och jag ta en japansk lunch. ytterst trevligt. därefter kom annis förbi och berättade lite galenskaper som alltid. fnissar. garvar. det gör man alltid med henne. när hon slutligen lämnat mig ifred med x antal hårfärgningar och ett par tygskor rikare dröjde det inte långt innan hon ringde igen, mitt i plugget (som alltid), och berättade om något ännu härligare och onödigare fakta. de varse saker. sånt man helt enkelt bör veta (i alla fall om man känner anna). ja ni, det e på acne store det händer. där hör man tydligen det hetaste skvallret i stan (i alla fall om man heter anna). haha du är för härlig! för att fira denna lediga fredag och lite mig själv i efterskott shoppade jag loss på en iPod RED, som graverades hårt med namn och telefon, inkluderat ett matchande fodral (dvs matchande med mitt macfodral).

image251


känner för lite nostalgifrossa. har ju varit på mångt och mycket en härlig sommar- och festbravad. sjö- och bombnedslag i all dess form. därför kommer små fina rödsvartavita favorittrådar från våra sena, luddiga samt snurriga nätter. men åhå ack så underbara!

image253
de röda klackarna gör premiär.

image263
jocke & em

image264
scarface it!

image254
linda & jag

image268
cha-cha-cha molly fryxell & filip!

image255
syrran & jag

image256
pimmiz & jossan

image262
frida & jag

image257
"monkey dance"

image261
emma i eurofi!

image265
jag & anna


image269
me and sandra

image267
höstpresent

image266
farväl.


buffalo dance?

underbart. när jag var liten trodde jag hon sjöng: "we always hang in the buffalo dance...." neneh cherry med buffalo stance. kan det bli bättre?foxy

Tack Jocke, för en alldeles fabulös afton igår. Det var piffiigt och det var poffigt. Ost, vindruvor och champagne i dess ljuva flöde. För att inte nämna det hejdundrandes tusen avfirandes blixtar. Vi var i HOLLYWOOD. Paparazzikameror i dess ära, men titta den här foxy bilden togs faktiskt av viktor med självaste mobilen.

image250
jag & sandra.


RSS 2.0